Bojan  I.M. 
	    	Mediator

Bojan  I.M. 
	    	Mediator	    

Bojan  I.M., Mediator
 Bojan  I.M., Mediator 	
			 ContSters280604 
	    	Utilizator

ContSters280604 
	    	Utilizator	    

Medierea NU este obligatorie in niciun caz.
~ final discuție ~
 Ana Cristina Margu Birou de mediator 	                   

În  vederea înţelegerii cu  claritate  de către justiţiabili a aspectelot  ce privesc  procedura de informare, respectiv  momentul  în care trebuie să  ... (vezi toată discuția)
	                    Ana Cristina Margu Birou de mediator 	                   

În  vederea înţelegerii cu  claritate  de către justiţiabili a aspectelot  ce privesc  procedura de informare, respectiv  momentul  în care trebuie să  ... (vezi toată discuția)

cristiannegru	                   

In 12.12.2013 mama si tatal mi-a vandut prin Notariat casa si terenul, incheindu-se un Contract de vesnica vanzare, cu clauza de intretinere.
Mama era bolnava ... (vezi toată discuția)
	                    cristiannegru	                   

In 12.12.2013 mama si tatal mi-a vandut prin Notariat casa si terenul, incheindu-se un Contract de vesnica vanzare, cu clauza de intretinere.
Mama era bolnava ... (vezi toată discuția)

ela76	                   

Am aflat ca de la 1 octombrie 2012 medierea va fi obligatorie, ca procedura prealabila, in orice proces civil. Este adevarat? Daca da, unde este prevazut acest ... (vezi toată discuția)
	                    ela76	                   

Am aflat ca de la 1 octombrie 2012 medierea va fi obligatorie, ca procedura prealabila, in orice proces civil. Este adevarat? Daca da, unde este prevazut acest ... (vezi toată discuția)