avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de colaborare cu scoli, gradinite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de colaborare cu scoli, gradinite

buna ziua! mai am o intrebare: scolile si gradinitele sunt libere sa incheie contracte de colaborare cu cabinet psihologic pentru servicii gen: organizarea de ateliere de dezvoltare personala cu copiii? sau sunt obligate sa-si foloseasca consilierul psihologic scolar angajat pentru orice tine de aspectele psihologice?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:28, 18 Iulie 2013
Se pot incheia astfel de contracte de colaborare pentru servicii gen: organizarea de ateliere de dezvoltare personala cu copiii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesii liberale si srl deliadanea deliadanea Bună ziua! Vă solicit experiența și expertiza în următoarea situație: Activez într-o profesie liberală (psiholog) reglementată prin legea ... (vezi toată discuția)
Cum pot transforma un sc in cabinet individual de psihologie? neica neica Buna ziua. Lucrez de 4 ani angajata ca psiholog in cadrul unui SC care presteaza servicii de natura psihologica, mai exact efectueaza testari psihologice ... (vezi toată discuția)
Pot exercita profesia de psiholog avand un diagnostic psihiatric? alla30 alla30 Buna ziua! Lucrez la un liceu, la cabinetul de asistenta psihopedagogica al scolii, in functia de profesor-consilier (psiholog scolar, mai exact). La ... (vezi toată discuția)