avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Acte necesare in transport international
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Acte necesare in transport international

Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti ce acte imi trebuiesc in contabilitate ca justificare in cazul in care detin o intreprindere individuala de transport cu un camion propriu si licenta de transport in Romania in ideea ca am semnat un contract de inchiriere doar pe capul tractor cu o firma daneza pentru care efectuez transport un UE? Sunt necesare si alte licente?
O alta intrebare la controlul fiscla de recuperare TVA ce acte trebuie sa prezint in cazul prezentat mai sus?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 14:04, 20 Iulie 2013
Daca aveti licenta in Romania, nu va trebuie nimic suplimentar pentru efectuarea serviciilor de transport in U.E.

La controlul fiscal pentru rambursarea T.V.A. trebuie sa prezentati toate documentele contabile. Pentru sume pana in 10.000 lei rambursarea se face cu control ulterior.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iulie 2013
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)
Vehicul inmatriculat in alt stat membru ue, transport rutier international de marfuri efectuat de o firma din romania hajnyci hajnyci Buna ziua, In cazul in care un ansamblu de vehicule (cap tractor si semiremroca) este inmatriculat intr-un alt stat membru UE, o firma din Romania in baza ... (vezi toată discuția)
Neplatitor tva: livrari servicii ro, ue, non ue gabriel999 gabriel999 Buna ziua, As fi interesat sa clarific urmatoarele trei aspecte legate de vanzarile de servicii IT prin download de pe site, prestate din Romania in tari UE ... (vezi toată discuția)