avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 contracte de munca cu 8 ore fiecare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 contracte de munca cu 8 ore fiecare?

Buna ziua....Lucrez la o firma de la care as vrea sa imi dau demisia,dar in prima faza as vrea sa intru in concediu de odihna, timp in care ma duc la al doilea job unde societatea respectiva ma angajaza din prima zi cu contract pe perioada determinata la 8 ore...In cazul in care merge treaba la a doua societate la terminarea cconcediului ma intorc la primul job si demisionez...Este legal??? Ce sanse sunt ca al doilea angajator sa nu afle ca mai am un job??????(CA daca afla posibil sa zica "dute acasa"sau "dute acasa si hotarastete ori la aia ori la noi")
Ultima modificare: Duminică, 21 Iulie 2013
ovidiussmmi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:14, 21 Octombrie 2016
Se va inregistra al doilea contract in Revisal de catre angajatorul secundar daca salariatul are functia de baza in alta parte? Multumesc
Orice contract individual de munca se inregistreaza in Revisal.
Chiar daca are c.i.m. cu timp partial sau cu norma intreaga la un alt angajator, acesta are obligatia de a completa si transmite c.i.m. In REVISAL.
Am lucrat pentru o scurta perioada de timp cu doua contracte de munca( 8 ore fiecare contract) la doi angajatori diferiti si nu s-a prins nimeni...cat am fost in concediu de odihna la unu am lucrat la altul si dupa ce am terminat concediul de odihna de la primul mi-am luat concediul fara plata 3 luni si am lucrat la cel de al doilea angajator,cand mi s-a terminat concediul de 3 luni fara plata am demisionat de la cel de al doilea angajator si m-am intors la primul.Nu sa aflat si nu mi-a zis nimeni nimic.
Ultima modificare: Joi, 20 Octombrie 2016
ovidiussmmi, utilizator
Nu are cesava spuna cineva ceva , intrucat art.35 C.mun. ofera aceasta posibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte individuale de munca cyan cyan Daca iti dai demisia de la o firma iar preavizul este foarte mare, maxim 45 zile fiind o functie de conducere, poti avea surpriza ca firma unde ai avut ... (vezi toată discuția)
Munca la domiciliu denaeira denaeira Firma noastra are posibilitatea de a da munca la domiciliu (va fi munca in acord,fiecare faza de lucru are o norma de timp care va fi inmultita cu un tarif ... (vezi toată discuția)
2 cim-uri pentru o saptamana (cel vechi pontat ca si concediu) fury09 fury09 Buna ziua, urmeaza sa imi schimb jobul si voi fi in situatia in care voi avea pentru o saptamana doua CIM-uri active (din pacate nu pot incepe cu o saptamana ... (vezi toată discuția)