avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Asistent generalist cu diploma studii superioare in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Asistent generalist cu diploma studii superioare in kinetoterapie

LUCREZ CA ASISTENTA MEDICALA INTR-UN SPITAL DIN ACEASTA MINUNATA TARA.
DUPA TERMINAREA SCOLII DE ASISTENTE, AM INTRAT LA FACULTATE. SUNT LICENTIATA IN KINETOTERAPIE.(FACULTATEA DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT, SPACIALIZAREA KINETOTERAPIE).
MA INTERESEAZA DACA ACEASTA LICENTA MA POATE AJUTA IN VRE-UN FEL LA SALARIUL MEU DE ASISTENT MEDICAL GENERALIST.
STIU CA LA STUDII SUPERIOARE SE ADAUGA CEVA SI LA SALARIU. DACA AM ACEST DREPT, AS VREA SA STIU IN BAZA CAREI LEGI, PENTRU A STII EXACT CE SA CER DE LA SERVICIUL DE SURSE UMANE.

CU MULTUMIRI, MARIA.
O data ce ati absolvit o facultate automat se schimba si incadrarea dvs. in munca .
Trebuie sa va scoata grila de salarizare pentru studii superioare ,intrucat acesta s-a modificat mereu .
Serviciul de resurse umane are grila cu salarii.
Vedeti cu cei de acolo aceasta grila si sporurile care vi se cuvin.
Buna ziua,

Pentru a beneficia de coeficientul de ierarhizare 2,00 pentru studii superioare, ar trebui sa fiti incadrata pe post de asistent medical cu studii superioare. Aceasta presupune sa detineti o diploma de licenta de asistent medical generalist.
Avand in vedere conditia de studii a postului dumneavoastra actual, chiar si dupa absolvirea studiilor superioare, daca nu veti primii un post a carui conditie de studii este de "studii superioare" nu veti putea beneficia de coeficientul de ierarhizare 2,0.
Cel mai bine este sa purtati o discutie cu cei de la departamentul resurse umane pentru a vi se face incadrarea pe alt post decat cel initial.
Mult succes!

Larisa Somfalean - avocat.

P.S. Coeficientul de ierarhizare (2.00 pentru studii superioare) se inmulteste cu salariul minim brut garantat (actualmente de 600 ron), ceea ce ar presupune un salariu minim de 1200 ron pentru studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare conform studiilor sorinica42 sorinica42 Ce trebuie sa fac in cazul in care solicit salarizarea conform studiilor superioare absolvite si sunt refuzat?Mentionez ca in prezent ocup un post de studii ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent studii superioare, bugetar dros dros Sunt absolvent de studii superioare, promotia 2009/2010, cu licenta, si sunt nou angajat, primul loc de munca, intr-o institutie bugetara, incepand cu luna ... (vezi toată discuția)
Necorelatie intre cor si denumirea functie de pe diploma de licenta anomar_eva anomar_eva Buna ziua, Am o mare nelamurire referitor la ceea ce trebuie sa fac in situatia in care ma gasesc. Descriu putin problema: -am absolvit o facultatea, sistem ... (vezi toată discuția)