ContSters79526 
	    	Utilizator

ContSters79526 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 sorinica42	                   

Ce trebuie sa fac in cazul in care solicit salarizarea conform studiilor superioare absolvite si sunt refuzat?Mentionez ca in prezent ocup un post de studii ... (vezi toată discuția)
	                    sorinica42	                   

Ce trebuie sa fac in cazul in care solicit salarizarea conform studiilor superioare absolvite si sunt refuzat?Mentionez ca in prezent ocup un post de studii ... (vezi toată discuția)

dros	                   

Sunt absolvent de studii superioare, promotia 2009/2010, cu licenta, si sunt nou angajat, primul loc de munca, intr-o institutie bugetara, incepand cu luna ... (vezi toată discuția)
	                    dros	                   

Sunt absolvent de studii superioare, promotia 2009/2010, cu licenta, si sunt nou angajat, primul loc de munca, intr-o institutie bugetara, incepand cu luna ... (vezi toată discuția)

anomar_eva	                   

Buna ziua, 
Am o mare nelamurire referitor la ceea ce trebuie sa fac in situatia in care ma gasesc. Descriu putin problema:
-am absolvit o facultatea, sistem ... (vezi toată discuția)
	                    anomar_eva	                   

Buna ziua, 
Am o mare nelamurire referitor la ceea ce trebuie sa fac in situatia in care ma gasesc. Descriu putin problema:
-am absolvit o facultatea, sistem ... (vezi toată discuția)