avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contractul de servicii de telefonie mobila nu este ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contractul de servicii de telefonie mobila nu este respectat

Buna ziua,
As avea o intrebare: in ce conditii pot renunta, fara costuri suplimentare din partea mea, in cazul in care nu se respecta conditiile din contractul de servicii de telefonie mobila?
Situatia pe scurt este urmatoarea: am portat numarul meu de telefon dintr-o retea de telefonie mobila in alta, am semnat un contract in 25.06.2013. Timp de o luna nu am avut acces la infocost, mi s-a spus ca pana la prima facturare reteaua de telefonie mobila nu ofera acest serviciu. #-o Astazi am descoperit ca am un abonament de 11.80 eur, chiar daca conform contractului ar trebui sa platesc 8.8eur/luna si ca nu am mesaje nationale incluse, conform contractului ar trebui sa am 80 de sms/luna in primele 6 luni caledaristice.X-(
Avand in vedere cele de mai sus as putea sa renunt la abonament fara sa platesc taxa de "reziliere" ?

Multumesc,
Julia
Cel mai recent răspuns: directiajulia , utilizator 20:26, 21 Iulie 2013
Este recomandabil sa trimiteti companiei de telefonie o instiintare (astfel aveti ca si dovada acest inscris) prin care le comunicati ca din data de..., reziliati contractul pentru incalcarea art.X,Y si Z din contract. Inainte de a face acest lucru, cititi cu atentie clauzele de reziliere/denuntare a contractului, ca sa stiti exact in ce conditii se poate face rezilierea. Nu va lasati intimidat de compania respectiva si veti reusi ce va doriti.
Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu reteaua rds digi mobil ionutadriandragut ionutadriandragut Buna ziua, am si eu o problema cu Digi Mobil, m-am portat la ei de 1 an, si am probleme cu semnalul nu am semnal peste tot unde ajung cu serviciu, am facut ... (vezi toată discuția)
Abonament orange scumpit automat cu perioada contractuala Iamyou Iamyou Buna seara. Tocmai ce am vazut ca in data de 2 noiembrie am fost \"instiintat\" cum ca abonamentul de telefonie mobila se va scumpi cu 1 euro de la data de 1 ... (vezi toată discuția)
Facturare abuziva minute convorbiri daniela84 daniela84 Buna ziua, am fost abonata la o companie de telefonie mobila timp de 4 ani si pt portare am asteptat sa treaca toata perioada contractuala. am citit termenii ... (vezi toată discuția)