cum se procedeaza cand primesiti o instiintare ,cu titlu executoriu de poprire pe comturi .beneficiez de pensie pe caz de boala cu grad de handicap grav. cine face poprirea ? cum intru in posesia restului de pensie?...cum trbuie sa procedez cu bancile la care am credit? nu am alta sursa de venit si pensia este blocata , ce trebuie sa fac ? cu multumiri pt raspunsuri...
nu este venit ,este un ajutor pt handicap. am pus intrebarea asta deoarece un amgajat al casei de pensii mi-a spus ca popriea este o cincime , iar secretara de la biroul executorului judecatoresc , a spus o treime . important este ca la ora acuala am contul oprit si venitul (pesia ) blocata.
buna dimineata
revin cu problema mea , nu stiu ce sa fac ... casa de pensii nu poate sa ma ajute, nu ei au facut poprirea , cel care mi-a blocat singura mea sursa de venit (pensia pe caz de boala) este executorul judecatoresc , care la ora asta este in concediu. Ce pot face sa imi recuperez restul de pensie, care trebuie sa o primesc ?
Mergeti la banca cu cuponul de pensie, din care rezulta ca s-a facut acolo retinerea, sau cu adresa prin care Casa de pensie confirma retinerea si banca va elibereaza restul de suma din cont. Daca banii sunt deja la executor, doar acesta va poate ajuta.