avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Ajutor de minimis
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Ajutor de minimis

In cazul in care se infiinteaza o intreprindere in anul depunerii cererii de finantare, firma neputand sa isi desfasoare activitatea deoarece locul de desfasurare al activitatii il vom obtine prin achizitia de constructie industriala, in cazul in care se aproba proiectul, intreprinderea se mai incadreaza in schema sau nu?
Daca este posibil m-ar interesa si cadrul legal privind aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:21, 23 Iulie 2013
Principalele caracteristici ale schemei de ajutor de minimis pentru sprijinirea investiţiilor realizate de întreprinderile mici si mijlocii şi crearea de locuri de muncă, instituită prin H.G. nr.274/2013, cu modificările şi completările ulterioare le puteti citi pe pagina Ministerului Finantelor:
[ link extern ]
Detalii cu explicatii sunt expuse in Ghidul solicitantului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea guvernului nr. 274/2013 privind acordarea de ajutoare de minimis pentru investitiile realizate de intreprinderile mici si mijlocii thomaki thomaki Referitor la aceasta HG, investitia trebuie suportata de catre IMM-urile care aplica si abia dupa finalizarea proiectului vor fi acordati acesti bani ? ... (vezi toată discuția)
O noua schema de ajutor de minimis pentru imm-uri! Daniela Bolog Daniela Bolog 10 mai 2013 Ministerul Finantelor a pregatit o noua schema de ajutor de minimis prin care se intentioneaza sustinerea in continuare a IMM-urilor in vederea ... (vezi toată discuția)
Schema de ajutor de stat in baza hg 332/2014! Daniela Bolog Daniela Bolog Ministerul Finanţelor Publice anunţă deschiderea primei sesiuni de înregistrare a Cererilor de acord pentru finanţare în baza H.G. nr. 332/2014 privind ... (vezi toată discuția)