avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Schema de ajutor de stat in baza HG 332/2014!
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Schema de ajutor de stat in baza HG 332/2014!

Ministerul Finanţelor Publice anunţă deschiderea primei sesiuni de înregistrare a Cererilor de acord pentru finanţare în baza H.G. nr. 332/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investițiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă, cu modificările și completările ulterioare, care se va desfăşura în perioada 22.09-17.10.2014.

Bugetul sesiunii este de 200 milioane lei.

Cererile de acord pentru finanţare, însoţite de documentele justificative necesare în prima etapă de evaluare, se transmit la Registratura generală a Ministerului Finanţelor Publice, str. Apolodor nr.17, sectorul 5, Bucureşti, doar prin poştă sau servicii de curierat, cu confirmare de primire, menţionându-se pe plic: Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat instituită prin H.G. nr. 332/2014.

Înregistrarea cererilor la Registratura generală a Ministerului Finanţelor Publice se face doar în perioada 22.09-17.10.2014. Cererile de acord pentru finanțare înregistrate în afara perioadei 22.09-17.10.2014se restituie întreprinderilor și nu sunt luate în considerare în procesul de analiză.


Pe perioada de valabilitate a schemei de ajutor de stat, începând cu momentul deschiderii sesiunii de înregistrare a cererilor, Ministerul Finanțelor Publice pune la dispoziția solicitanților, la adresa [ link extern ] ,

o platformă dedicată prin intermediul căreia pot fi adresate întrebări, sesizări și solicitări de clarificări, acestea urmând a fi soluționate cu celeritate, în cazul în care nu sunt deja tratate în cuprinsul Ghidului solicitantului sau în cuprinsul altor documente deja publicate pe site-urile Ministerului Finanțelor Publice.

Sursa: Ministerul Finantelor Publice
Cel mai recent răspuns: MARCELINSAVU , utilizator 15:22, 5 Noiembrie 2015
Buna ziua,
cand se va deschide urmatoare sesiune pentru inregistrarea cererilor in cazul schemei de ajutor de stat instituită prin H.G. nr. 332/2014?

Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventii adrt adrt Firma are obiect de activitate fabricarea altor articole de imbracaminte, a semnat un acord pentru finanțare în baza H.G. nr.332/2014 privind instituirea ... (vezi toată discuția)
Minimis Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G e adevarat ca s-au epuizat fondurile pentru ajutoarele tip minimis, cele de pana la 200.000. euro? (vezi toată discuția)
Hotararea guvernului nr. 274/2013 privind acordarea de ajutoare de minimis pentru investitiile realizate de intreprinderile mici si mijlocii thomaki thomaki Referitor la aceasta HG, investitia trebuie suportata de catre IMM-urile care aplica si abia dupa finalizarea proiectului vor fi acordati acesti bani ? ... (vezi toată discuția)