avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incadrare mijloc fix
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incadrare mijloc fix

am cumpart un transformator de la E-ON,pentru postul de transformare din incinta unitatii, in valoare de 12000 lei. In ce grupa il pot incadra? pot sa il duc pe echipament tehnologic? nu este folosit in mod direct in procesul de productie
Cel mai recent răspuns: baura , utilizator 12:37, 26 Iulie 2013
Il puteti incadra la codul 2.1.16.3.1 cu durata de functionare intre 16-24 ani. Nu are importanta daca este/nu este folosit in procesul de productie.
MULTUMESC !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasificare mijloc fix tatiana1 tatiana1 Am achizitionat un sonar necesar masuratorilor batimetrice si caut de o ora in catalogul privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor ... (vezi toată discuția)
Fonduri u.e. - covrigarie Aleex123 Aleex123 Buna seara , am citit ceva despre aceste fonduri europene si se zice ceva si despre un CREDIT ..... in cazul meu daca sunt student ... am 24 de ani ... nu am ... (vezi toată discuția)
Pfa activ.indep.-impozit pe profit LIUTA LIUTA PFA-medic- a facut o investitie in noiembrie 2009 - un aparat ecograf in val.de 20.000 lei. Intrebarea mea e daca aceasta valoare o putem include in categoria ... (vezi toată discuția)