avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata GDF SUEZ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata GDF SUEZ

In urma cu 2 sapt (09.07.2013) am efectuat online o plata catre GDF SUEZ, plata pe care nu am mai urmarit-o, ulterior constatand ca nu a fost inregistrata. Azi 23.07. am fost debransat de la gaze. Am platit, am comunicat, mi s-a raspuns ca in max. 24 ore voi fi rebransat. Bun. Intrebarea mea: " Peste robinetul de inchis / deschis de deasupra contorului care duce in apartamentul meu a fost pus un sigiliu care sa te impiedice sa umbli la el. Pt. acest lucru (legate 2 sarme si un plastic) este normal sa platesti taxa de debransare 142 lei si o alta taxa de rebransare de 97 lei, in total 239 lei? Mie mi se pare furt pe fata. Platesti 239 lei pt nimic, practic.
Cel mai recent răspuns: jenicaprod , utilizator 21:57, 23 Iulie 2013
mie mi s-a intamplat la fel, m-au debransat si nu au venit in 24 de ore ci in 48 , dupa care m-au sunat si mi-au comunicat ca vin contracost( inca vreo 84 roni) pentru ca nu m-au gasit acasa . In total vreo 300 de roni .Am facut reclaamate si mi-au spus ca au voie iar noi trebuie sa fim multumiti pt ca ....asta este Romania !
Si eu ma astept la un asemenea raspuns, dar ma gandesc la randul meu sa fac o reclamatie(sesizare) catre GDF si eventual si la Protectia Consumatorului. Nu este normal ca punand o sarma sa-ti ia 150 de roni, iar cand o desfac inca aprox. 100 roni. Chiar daca traim in Romania, asa ceva este strigator nu la cer, ci dincolo de cer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare abuziva gdf suez matei33 matei33 Va prezint urmatoarea situatie: Din neglijenta nu am transmis la timp indexul la gaze, motiv pentru care furnizorul a facturat in baza unor estimari total ... (vezi toată discuția)
Taxa deconectare/reconectare energie electrica Luena Luena Buna seara Ma confrunt cu următoarea problema: am fost debransata de la energia electrică fara o notificare sau preaviz, in prealabil. Acum, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Abuz gdf suez abhramovici abhramovici Locuiesc cu chirie intr-un bloc din Brasov.In data de 1 aprilie cei de la GDF Suez mi-au facut o \\"pacaleala\\" sigilandu-mi contorul de gaz pt neplata unei ... (vezi toată discuția)