Buna ziua.
Am depus cerere pentru reluarea activitatii dupa concediu de crestere copii pana la 2 ani.
Azi am fost la interviul programat cu domnul director. Mi s-a comunicat urmatorul lucru: Postul de dactilograf nu mai este de actualitate deoarece toate serviciile si compartimentele functionale din unitate detin calculatoare si fiecare isi face singur lucrarile. Deci postul meu se desfiinteaza. Pot intra in somaj cu art. 65 alin. 1 din Codul Muncii?
Ar trebui sa imi reiau activitatea in data de 12.08.2013. De cand pot intra in somaj?
Va multumesc pentru raspunsuri.
Daca intru in concediu medical pentru fetita cea mica care este suspecta de astm si trebuie sa ii fac cateva analize mai detaliate, cand sunt in preaviz, se prelungeste preavizul cu zilele de CM avute? Are ceva daca se intrerupe acest preaviz?
Nu aveti nicio problema daca se suspenda perioada de preaviza ca urmare a intrarii dvs in concediu medical.
Singurul efect este amanarea datei de concediere.
Va multumesc. Maine trebuie sa ma duc la unitate si sa dau un raspuns favorabil sau negativ. O sa prefer intrarea in somaj avand in vedere ca posibilitate de avansare nu exista.
O intrebare mai am la dvs: Ce acte complicate trebuie sa intocmeasca unitatea pentru intrarea unui angajat in somaj?
Nu este vorba despre niciun act complicat. Angajatorul va trebui sa va elibereze si sa va comunice :
- decizia de concediere
- adeverinta de vechime
- adeverinta de somaj