avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Frumos:) da e in iunie,suntem cu picioarele in apa rece si distonocalmul langa noi;)
Nofacenoname0 a scris:

cristian i a scris:

asistenta juridica este obligatorie

a.in cursul judecatii ,pt inculpatul supus masurii arestului la domiciliu
b.in cursul up ,pt inculpatul major ,care este acuzat de savarsirea unei infr pt care legea prev ped intre 2 si 7 ani inchisoare
c.in cursul up ,pt inculpatul care este supus masurii obligarii la tratament medical intr-o alta cauza

a

rasp corect a
a-chiar in alta cauza,mas privativa de lib
b-nu in cursul up......in faza de camera prel sau judecata pt infr cu ped mai mare de 5 ani
c-este oblig doar cand se dispune mas chiar in alta cauza,dupa ,la o eventuala audiere chiar sub efectul mas nu mai e oblig

asa mi-am explicat de ce nu e ,,c,,
grila e MU,eu luasem ac
MoonlightCactus a scris:

Frumos:) da e in iunie,suntem cu picioarele in apa rece si distonocalmul langa noi;)

Mai bine o carte buna aparuta mai tarziu decat un copy-paste in pripa scos pt profit;)
Acuma sa nu se supere fanii lui U pe mine, ca nu la el ma refer, desi mai da si el cate-un copy-ponta;)
Ma refer la carti din alea care nu spun nici cat spune codul:))
Daca cineva vine la un functionar public la serviciu, in timpul orelor de serviciu si il ameninta ca il snopeste in bataie pt.ca i-a sedus fiica - fapt fara leg.cu serv.sau atrib de serv- e ultraj?
U zice ca se retine si pt fapte care nu au leg.cu serviciul.
Ultima modificare: Duminică, 4 Mai 2014
ContSters319287, utilizator
Nofacenoname0 a scris:

MoonlightCactus a scris:

Mai bine o carte buna aparuta mai tarziu decat un copy-paste in pripa scos pt profit;)
Acuma sa nu se supere fanii lui U pe mine, ca nu la el ma refer, desi mai da si el cate-un copy-ponta;)
Ma refer la carti din alea care nu spun nici cat spune codul:))

Nu-s fan U. Il parcurg de nevoie.In considerarea faptului ca,cu putina munca, s-ar putea sa ai nevoie ca auditor de ea, e ok sa o cumperi.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)