Leziunea
a) in cazul maj este aplicabila si aj bilaterale de dispozitie
b) presupune in toate cazurile o disproportie evidenta de valoare intre prestatii
c) se aplica tuturor aj incheiate de minorii intre 14 si 18 ani fara incuviintarea ocrotitorului legal
adi_09 a scris:
mirei2012 a scris:
adi_09 a scris:
Unde gasesc articoluul care ne spune ca la infractiunea flgranta este obligatorie retinerea ?
Edit: ce intrebare tampita am pus :))) de fapt care e articolul ?
Nu mai avem procedura flagranta
dar e definita infractiunea flagranta. Dar ce facem cu faptuitorul prins in flagrant, ii dam drumul acasa ?
Pai eu zic ca-l retine ...ca are probe
Nofacenoname0 a scris:
adi_09 a scris:
Unde gasesc articoluul care ne spune ca la infractiunea flgranta este obligatorie retinerea ?
Edit: ce intrebare tampita am pus :))) de fapt care e articolul ?
Nu cred ca mai este, contravenea ,,politicii,, cedo acel articol din vechiul cod
si atunci nu-l mai retinem pe individ ?
Leziunea
a) in cazul maj este aplicabila si aj bilaterale de dispozitie
b) presupune in toate cazurile o disproportie evidenta de valoare intre prestatii
c) se aplica tuturor aj incheiate de minorii intre 14 si 18 ani fara incuviintarea ocrotitorului legal
catalin1980 a scris:
La obligatii,a mai aparut ceva bun si nu intins pe secole,in afara de Liviu Pop?
Multumesc.
Nu
Ce bine ar fi daca s-ar reedita cartea dlui Statescu....asa cum a facut R.Popescu cu Tratatul de drept succesoral al maestrului Deak
Pe noul cod...numai elucubratii pana la ora actuala...Ioan Adam auzisem ca e ok dar si ala se intinde pe secole