avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
mirei2012 a scris:

Nofacenoname0 a scris:

Mirei tu dacă vrei să jigneşti un beţiv... cred că poţi să o faci 2 ore într-una fără să te repeţi
pulbere...afumat...sugativă :rofl:

Parfumat :tooth:

:)))))))))))

Frizz, nu ne grabi cu grilele, noi suntem mai boemi de felul nostru... :)
Ice Hellene a scris:

mirei2012 a scris:

Nofacenoname0 a scris:

Mirei tu dacă vrei să jigneşti un beţiv... cred că poţi să o faci 2 ore într-una fără să te repeţi
pulbere...afumat...sugativă :rofl:

Parfumat :tooth:

:)))))))))))

Frizz, nu ne grabi cu grilele, noi suntem mai boemi de felul nostru... :)

Doar in seara asta ?! sau in general ?!:D
mirei2012 a scris:

Nofacenoname0 a scris:

MU zice ca e complicitate (mediata):

1. Complicitate la complicitate
2. Complicitate la instigare
3. Instigare la complicitate
.

Deci
instigare la complicitate=complicitate
complicitate la instigare=tot complicitate
Aşa reţinem?

PS am căutat şi în alţi autori dar n-am găsit..
Oare ce autor mai zice despre asta, că să fim siguri..

Io tot nu pricep complicitatea la instigare cum este complicitate...ca din exemplul ce-l da MU nu rezulta ca ar fi instigare...ci da un exemplu de complicitate..of
Mitrache nu zice nici pas despre aspect:P

Aşa voi reţine..am găsit o teză de doctorat despre participaţie şi zice ca U..
Uite aici dacă vrei să vezi...[ link extern ]
pag. 32
Ultima modificare: Duminică, 11 Mai 2014
Nofacenoname0, utilizator
marian20 a scris:

Ice Hellene a scris:

Pai pe mine nu tb sa ma supravegheze nimeni. Merg intr-o vizita la o fabrica de vinuri, se intampla un accident si ma imbat crita de la gazele emanate. In betia mea, il bat pe patron (presupunand ca am si forta). Nu datorez nimic nimanui, am fost fara discernamant si nimeni nu tb sa ma supravegheze. :)

parerea mea e ca minorul are putere de decizie, de ex poate incheia acte de conservare si unele acte de administrare , pe cand in situatia celui beat accidental si "total" actiunile sale nu depind in niciun fel de el.

Si asta e adevarat.
Ceea ce am vrut eu sa subliniez e ca art 1368 se refera la cei care tb supravegheati, pe cand betia involuntara se poate intampla oricui.
frizz_star a scris:

Tribunalul judeca in prima instanta :

a)talharia care a produs consecinte deosebit de gravei
b)variantele agravante ale infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal
c)variantele agravante ale delapidarii

Nu e conform noului cod...nu avem talharie in forme agravate ci avem calificata

zic si eu b...daca se refera la moartea victimei...ar fi si a daca se refera la moartea victimei

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)