Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Nofacenoname0 a scris:
Ice Hellene a scris:
Mai fratilor, eu nu pot intelege neam art 311 pr pen.
Ce actiune penala sa extinda procurorul, cand nici macar nu avem inculpat, ci doar suspect conform al 3? Sau e incomplet al 3 si tb sa prevada si inculpatul? Teoria din codul trecut o stiu, insa nu inteleg ce vrea art asta cu suspect si extinderea actiunii penale... :-/
În codul meu, la art 311 alin 3 vorbeşte despre extinderea urmăririi penale
si la mine la fel.
Ice Hellene a scris:
Ce actiune penala sa extinda procurorul, cand nici macar nu avem inculpat, ci doar suspect conform al 3? Sau e incomplet al 3 si tb sa prevada si inculpatul? Teoria din codul trecut o stiu, insa nu inteleg ce vrea art asta cu suspect si extinderea actiunii penale... :-/
cred ca se refera la situatia cand e pusa in miscare actiunea penala si doar o extinde fata de noul suspect, care va dobandi calitatea de inculpat
Nofacenoname0 a scris:
Constituie excepţii de la principiul neretroactivităţii legii penale:
a. legea care prevede regimul de executare al pedepselor
b. legea de dezincriminare
c. legea de amnistie
Scuze Cristian, nu te-am văzut
a
marian20 a scris:
Nofacenoname0 a scris:
Ice Hellene a scris:
În codul meu, la art 311 alin 3 vorbeşte despre extinderea urmăririi penale
si la mine la fel.
fata vorbeste de alin. 5, cred