Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Da mirei, zici bine
Încă una şi mă duc:
Există desistare atunci când:
a. făptuitorul îşi dă seama că persoana căreia îi pusese arma la tâmplă nu era cea pe care voia să o împuşte
b. făptuitorul aude că intră cineva în magazinul din care fura şi pleacă fără să mai ia nimic
c. făptuitorul duce victima la spital după ce o otrăvise, iar viaţa acesteia este salvată
d. făptuitorul este convins de victimă că nu are rost să o ucidă şi pleacă fără să îi facă nimic, după ce îi puse arma la tâmplă
FS are un fix cu ,,arma la tâmplă,, :))
Da mirei, zici bine
Încă una şi mă duc:
a. făptuitorul îşi dă seama că persoana căreia îi pusese arma la tâmplă nu era cea pe care voia să o împuşte
b. făptuitorul aude că intră cineva în magazinul din care fura şi pleacă fără să mai ia nimic
c. făptuitorul duce victima la spital după ce o otrăvise, iar viaţa acesteia este salvată
d. făptuitorul este convins de victimă că nu are rost să o ucidă şi pleacă fără să îi facă nimic, după ce îi puse arma la tâmplă
Da mirei, zici bine
Încă una şi mă duc:
mirei2012 a scris:
Nofacenoname0 a scris:
Scuze Adi, nici eu nu văzusem mesajul tău..m-a ameţit eroarea asta de server
La grilă răspunsul e BC
FS, grila 115 pag 33
Explica un pic logica ca nu mai pot la ora asta...
amnistia produce efecte pentru trecut...deci retroactiveaza si este exceptie
dezincriminarea produce efecte pentru viitor si pentru trecut retroactiveaza...exceptie...zic bine nu?
amnistia-caracter retroactiv,se aplic infr sav pana la data intrarii in vigoare a lg sau pana la data prev in aceasta lege
legea de dezincriminare -se aplica faptelor sav sub legea veche (aplic retroactiva),insa efectele se vor produce numai pt viitor
Nofacenoname0 a scris:
cristian i a scris:
Nofacenoname0 a scris:
Scuze Adi, nici eu nu văzusem mesajul tău..m-a ameţit eroarea asta de server
La grilă răspunsul e BC
FS, grila 115 pag 33
cartea asta a ta e pe noul cod?
editura?
Ed. Rosseti, pe vechiul cod. Le postez pe cele care au rămas valabile, don't worry :P
E şi mirei care îmi dă cartonaş...deci o garanţie în plus
Eu zic că are dreptate FS, legea de dezincriminare şi amnistia, sunt pâna la urmă nişte legi mai favorabile, nu?
da ,e ok
mersi!