Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Cristian tu ai citit ce ti-am zis eu la grila aia...sau nu vorbeste cu mine asta seara :O
Ice Hellene a scris:
Dreptul la actiunea in restituirea prestatiilor:
A. Este imprescriptibil
B. Se prescrie in term de 3 ani de la data constatarii nulitatii
C. Este prescriptibil, daca prin lege nu se prevede altfel.
C
Mirei, mi se pare exagerat să intre la efectele aj, pt că acolo enumeră cateva lucruri gen opozabilitatea, chestii generale, nu zice nimic de denunţarea unilaterală, nici în cartea lui GB
Dar o învăt, pt că am mai mare bază în voi decât în ce mi se pare mie :) cel puţin când vine vorba de tematică #-o
Eu nu stiu cum abitatorul este locator...ca el are drept de abitatie pe care nu-l poate ceda, inchiria arenda :-/
mirei2012 a scris:
Cristian tu ai citit ce ti-am zis eu la grila aia...sau nu vorbeste cu mine asta seara :O
vorbesc ca-mi esti simpatica.....sunt in pronuntare:))
cand ajung la o concluzie te anunt,ok?
mirei2012 a scris:
In caz de imposibilitate a executarii contr
a) creditorul pus in inatrziere preia riscul contr si nu se poate libera nici in caz de proucere a unui eveniment fortuit, chiar daca ar dovedi ca bunul ar fi pierit si daca obligatia ar fi executata la timp
b) daca imposibilitatea este temporara, creditorul nu poate suspenda executarea propriilor obligatii
c) at cand imposibilitatea este totala definitiva si priveste o obligatie contractuala importanta contractul este desfiintat de plin drept fara nicio notificare exact din momentul producerii evenimentului fortuit
c