avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
mirei2012 a scris:

Cristian tu ai citit ce ti-am zis eu la grila aia...sau nu vorbeste cu mine asta seara :O

vorbesc ca-mi esti simpatica.....sunt in pronuntare:))
cand ajung la o concluzie te anunt,ok?
Nofacenoname0 a scris:

Ice Hellene a scris:

Dreptul la actiunea in restituirea prestatiilor:
A. Este imprescriptibil
B. Se prescrie in term de 3 ani de la data constatarii nulitatii
C. Este prescriptibil, daca prin lege nu se prevede altfel.

C
Mirei, mi se pare exagerat să intre la efectele aj, pt că acolo enumeră cateva lucruri gen opozabilitatea, chestii generale, nu zice nimic de denunţarea unilaterală, nici în cartea lui GB
Dar o învăt, pt că am mai mare bază în voi decât în ce mi se pare mie :) cel puţin când vine vorba de tematică #-o

E un nenorocit de 4 alin.....acolo la efecte sunt o gramada de lucruri care te ajuta peste tot la contracte...nus cum poti sa zici ca n-ar trebui sa le citesti :hammer:

mirei2012 a scris:

Eu nu stiu cum abitatorul este locator...ca el are drept de abitatie pe care nu-l poate ceda, inchiria arenda :-/

ªi eu ştiam că nu poate închiria...
Domn procuror Cristian are perioade când pune în mişcare tăcerea penală împotriva cuiva...cu mine n-a vorbit vreo săptămână...acum te-a luat la rând, inculpat mirei :))
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2014
Nofacenoname0, utilizator
cristian i a scris:

mirei2012 a scris:

Cristian tu ai citit ce ti-am zis eu la grila aia...sau nu vorbeste cu mine asta seara :O

vorbesc ca-mi esti simpatica.....sunt in pronuntare:))
cand ajung la o concluzie te anunt,ok?

Vezi sa n-amani ca madam Stanciu ;)
cristian i a scris:

mirei2012 a scris:

In caz de imposibilitate a executarii contr

a) creditorul pus in inatrziere preia riscul contr si nu se poate libera nici in caz de proucere a unui eveniment fortuit, chiar daca ar dovedi ca bunul ar fi pierit si daca obligatia ar fi executata la timp
b) daca imposibilitatea este temporara, creditorul nu poate suspenda executarea propriilor obligatii
c) at cand imposibilitatea este totala definitiva si priveste o obligatie contractuala importanta contractul este desfiintat de plin drept fara nicio notificare exact din momentul producerii evenimentului fortuit

c

corect ac

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)