avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Este si denuntarea unilaterala (anul trecut a fost grila)...breeeeee citeste la rand ca pe acolo nu prea sunt articole pas :P
elennaaapop a scris:

Locatiunea se considera incheiata:
1-cand au fost indeplinite referitoare la cauza si forma
2-cand au fost indeplinite cele referitoare la capacitate,obiect,cauza si forma
3-cand partile au consimtit cel putin asupra bunului si pretului

3

Locator poate fi:
1-o persoana fizica sau juridica
2-abitatorul, uzufructuarul
3-un titular al unui drept real,indiferent daca dreptul ii confera sau nu dreptul de folosinta asupra bunului ce formeaza obiectul contractului

1

mirei2012 a scris:

Este si denuntarea unilaterala (anul trecut a fost grila)...breeeeee citeste la rand ca pe acolo nu prea sunt articole pas :P

Nono joaca alba-neagra. "Asta are, asta n-are, asta-i cea castigatoare". :)))
Nono, invata tot de pe acolo, eu nu am sarit niciun art. Te trezesti cu vreo minune si e pacat.
elennaaapop a scris:

Locator poate fi:
1-o persoana fizica sau juridica
2-abitatorul, uzufructuarul
3-un titular al unui drept real,indiferent daca dreptul ii confera sau nu dreptul de folosinta asupra bunului ce formeaza obiectul contractului

1

3, 1 şi eu la grile

Mirei, denunţarea unilaterală la ce punct din tematică se încadrează? Că nu mai înţeleg nimic..
Cred că mult timp veţi râde de mine şi de tematica mea proprie şi subţirică :)) Sunt bufonul forumului în această privinţă...culmea tematicii la INM ar fi să mă întrebe pe mine cineva ce şi cum intră iar eu să-i răspund :happy:

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)