Bineînţeles că trb să motiveze excepţiile pe care le ridică...până la urmă excepţiile sunt tot nişte cereri, probabil acesta o fi fost motivul pt care textul nu le-a mai reluat...
Formularul cu întrebări pt administrarea probei cu interogatoriul poate fi depus după încuviinţare şi până la termenul fixat în acest scop...corect? Deci pot să prezint întrebările exact în şedinţa în care ar trebui ca partea adversă să fie interogată, nu? Că dacă îl depun la dosar mai din timp, îşi poate pregăti răspunsurile şi nu mai are niciun farmec...
Daca e pers fizica, nu il ataseaza la cer de chemare in jud. Daca e juridica, tb sa ataseze pt ca rasp se da in scris.
M-am referit la cer de chemare in jud pt ca daca nu cere prin aceasta si nu depune formularul in cazul pers juridice, atunci e decazut din dr de a mai cere interogatoriul.
ªtiu despre distincţia între pf şi pj, eu întrebam dacă pot depune lista cu întrebări chiar la termenul fixat pt interogatoriu...pt că am înţeles că există opinia cf căreia lista cu întrebări trb depusă la încuviinţarea probelor, pt ca judecătorul să poată aprecia concludenţa întrebărilor..
Poate fi depus chiar la termenul fixat pt interogatoriu, pt ca nu tine de admisibilitatea probei, ci de administrarea probei.
La admisibilitate analizam obiectul probei, care in acest caz se refera la faptele personale ale partii chemate la interogatoriu. Acestea tb sa fie in legatura cu pricina si sa duca la dezlegarea ei, nu intrebarile. Parerea mea.
Mersi, asta este şi părerea mea...păcat că unii judecători nu gândesc aşa.
Referitor la motivarea excepţiei de către procuror, scuze dacă am părut că dau cu ciocănelul...constat că aşa reiese din ce am scris, dar trb să precizez că ,,scrisul,, nu e conform cu intenţia mea :)
Examen barou
silvianna
Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)