avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
cristian i a scris:

Nofacenoname0 a scris:

Reprezintă criteriu de distincţie între praeterintenţie şi culpă faptul că
a. în cazul infracţiunii praeterintenţionate, rezultatul final se produce progresiv, pe parcursul unui interval de timp mai lung
b. în cazul praeterintenţiei, nu poate exista decât o culpă fără prevedere în relaţie cu rezultatul mai grav
c. în ipoteza infracţiunii din culpă, rezultatul final trb să se producă instantaneu

b

asta e o bomba...
a- nu e nevoie ca rezultatul sa se produca pe parcursul unui interval...poate fi si instantaneu
b- culpa poate fi cu sau fara prevedere
c- culpa poate produce si un rezultat ulterior

risc niciun raspuns

Am fost la o tigara...nu mai poate omu sa fumeze ca-i zici ca s-a scos din program

Ultima modificare: Duminică, 18 Mai 2014
mirei2012, utilizator
pai nu ne spui tu niste criterii de distinctie sa te scot din lista?:)
bravo Mirei,ai rasp corect
l-ai salvat de la explicat....dar a pierdut sansa reabilitarii.:D
cristian i, utilizator
Mirei, bine ai făcut..ai dezamorsat bomba...vezi că răspunsul e dat mai în urmă
Cristian păi trb să scriu pagini întregi la ce îmi ceri tu...mi-ai dat muncă în folosul comunităţii? Mai bine merg la brutărie :))
Nofacenoname0, utilizator
Cand naiba apare cartea de grile a lui MU (spune mai) ca n-am facut mai deloc grile la penal...si gauri am berechet :((
Concursul de infracţiuni cu conexitate etiologică
a. presupune comiterea unei infr pt a ascunde o infr comisă anterior
b. presupune comiterea unei infr pt a înlesni săv unei noi infr
c. implică săvârşirea tuturor infracţiunilor având la bază o intenţie directă
d. permite ca prima infr să fie din culpă iar a doua intenţionată

Mă duc şi eu la o ţigară..că mi-a făcut poftă mirei...şi văd că ajută la grile ;)

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)