avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
mirei2012 a scris:

Nofacenoname0 a scris:

Dacă nu aveţi obiecţii trecem mai departe

Pot avea tentativă perfectă
a. infracţiunile de rezultat potenţial
b. infracţiunile de consumare anticipată
c. infracţiunea de viol
d. infracţiunile de pericol concret

ad

Răspuns corect d, grilă FS
Pt ,,a,, cică ar fi o specie de infracţiuni de pericol potenţial iar doctrina le-a numit de rezultat potenţial..aşa zice Streteanu-pag 411 din tratat, vedeţi şi nota de subsol

apelativul nu-l retrag,e al tau....il meriti....

De ce zici că îl merit? Eu sunt :innocent:
Domnule procuror, acuzaţiile dvs. nu mă impresionează :smileycool:
Ultima modificare: Duminică, 18 Mai 2014
Nofacenoname0, utilizator
Io m-am cam holbat la ”potential” asta ca nu am gasit pe nicaieri...da mi-am zis ca e de rezultat...si ca ar fi bine...si n-a fost :tooth:

Potential ...semnifica posibilitatea sa se/ sa nu se intample rezultatul...si atunci....bo... alba neagra...mie imi da cu virgula :-/
Infracţiunile care prevăd ,, fapta X ar fi putut pune în pericol,, sunt de pericol potenţial, dar în mod greşit (cf opiniei lui FS) doctrina le-a numit de rezultat potenţial...păi şi dacă nu e de acord cu denumirea de ce o mai bagă în grile? :-/
Nofacenoname0, utilizator
Sa ma bage pe mine pe tine ...in sedinta:tooth:
– infractiunile de rezultat potential, fiindca acestea se consuma cand apare posibilitatea producerii rezultatului. De exemplu, unele infractiuni contra sigurantei circulatiei pe caile ferate (art. 374 alin. 1, art. 375 alin. 1, art. 376 alin. 1 C. P.)

.-incadrarile sunt pe vechi
pai si pana la aparitia posibilit prod rezult ce-ar fi?

ps-ai dreptate,iti dau clasare dar vezi ca te tin in lista de pers predispuse la smecherii...:))
cristian i, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)