avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Nofacenoname0 a scris:

Răspuns corect: niciuna :)) v-am zis că e tare
Am înţeles de ce nu e bun ,,a,, şi ,,c,, dar nu pot să înţeleg de ce nu e bun ,,b,, :-/

starea de evadare este continua...evadarea este instantanee...acu mi-a picat fisa...si ma mai gandisem si ca violul fiind infractiune la libertatea sexuala se potriveste ca la lipsire de libertate...mi-ai tras-o la marele fix....mai bine nu ma mai ameninta ca gandesc pe dos
Mirei, păi zice de infracţiunea de evadare, în care intră atât ,,escapada,, cât şi starea de bine...grila nu distinge...mă lasă rece
Ultima modificare: Duminică, 18 Mai 2014
Nofacenoname0, utilizator
Nofacenoname0 a scris:

Răspuns corect: niciuna :)) v-am zis că e tare
Am înţeles de ce nu e bun ,,a,, şi ,,c,, dar nu pot să înţeleg de ce nu e bun ,,b,, :-/

pt ca infr se consuma instantaneu,infr continua presupune o perioada de timp
Păi şi faptul că se prelungeşte în timp nu se pune? Dacă nu am stat măcar o secundă în stare de libertate ilegală, nu am infracţiune, deci eu zic că e continuă
Asa am gandit si eu... Insa, vad ca Mr. U spune ca e infr instantanee, consumandu-se in momentul in care faptuitorul iese din starea legala de retinere sau de detentie, acesta aflandu-se efectiv in libertate..

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)