avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1231 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Ok, imi notez si eu undeva ca sa clarific cand voi relua penalul...
Mirei, tu nu esti Napoleon, esti Pierluigi Collina, remember? El fluiera in timp ce alerga..deeeci;)
Nofacenoname0 a scris:

Ok, imi notez si eu undeva ca sa clarific cand voi relua penalul...
Mirei, tu nu esti Napoleon, esti Pierluigi Collina, remember? El fluiera in timp ce alerga..deeeci;)

Bine ar fi sa-mi fie sortit nu sa fluier ci sa bat cu ciocanelul....dar pana atunci...o sa va fluier cand o luati pe aratura...si nu mai jucati in teren :tooth:

cristian i a scris:

pai amnistia inlatura raspunderea pen sau consecintele condamnarii(deci nu mai avem o hot de condamnare care sa poata fi luata in calcul pt a se putea dispune confisc extinsa,la mas asta de sig tr hot condamnare)

la grila ati rasp corect ab

Cristian, tu zici bine dar eu nu stiu ce am la ora asta ca sunt mai greu de cap...tot nu pricep..si daca trb hotarare de condamnare, care-i efectul pe care-l produce amnistia?

Sa luam cu exemplu:
-avem o hot de condamnare prin care s-a dispus confiscarea extinsa...buun
-apoi a intervenit amnistia, care inlatura executarea pedepsei principale si complementare...iar ca regula nu ar trb sa inlature masura de confiscare dispusa...tu practic zici ca o inlatura..care-i temeiul legal?
in caz de concurs de infractiuni

a.dispozitiile referitoare la contopire se aplica numai cu privire la pedepsele executabile care au fost gratiate partial
b.se va aplica un singur avertisment in cazul in care se dispune renuntarea la aplicarea pedepsei fata de fiecare dintre infractiunile concurente
c.gratierea individuala nu vizeaza doar pedeapsa rezultanta
d.niciuna
grila spune amnistia...in nicun caz...amnistia postcondamnatorie nu mai are efecte dar cea antecondamnatorie...cand dispune incetarea ...nu mai exista hot de condamnare

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)