avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
mirei2012 a scris:

ac si eu

TT in cartea lui practic spune ceea ce s-a schimbat fara sa completeze ceea ce ramane conform vechiului cod. Am trecut odata prin ea dar o sa-mi iau si Udriu sa am o imagine completa. Ma gandesc ca TT este bun pentru paracticieni...noi cum trebuie sa stim totul e ok Udroiu...acum doar nu vrei sa mai intelegi ceva...ca deja esti inteles in multe ;)

Offf...mor..cartile astea pe noile coduri..#-o
Vreau si eu o carte care sa analizeze noile institutii, nu sa-mi spuna doar ce s-a schimbat, ca asta vad si eu...cred ca pana la urma tot la MU ajung
Mersi pt recenzie:)
cristian i a scris:

rasp corect -c
gr e MU
am vazut art 152 cp ....ma gandesc ca poate avem exceptii:-/

Cand in grila e in nici un caz...eu am frisoane...ca poate exista o situatie in care nu e valabila regula. Nu stiu daca pe vechiul cod nu era cumva si vreo exceptie ...am sa fiu atenta cand recitesc penalul...si o sa verific pe Mitrache
Cred ca nu are efecte asupra confiscarii speciale...oarece aliniat de pe acolo...poate verifica cine e mai aplicat la ora asta :sorry:
Ultima modificare: Duminică, 25 Mai 2014
mirei2012, utilizator
am lamurit-o,confiscarea extinsa(este necesara o hot de condamnare)
Trebuie retinuta asta :O
amnistia postcondamnatorie

a.produce efecte numai pt viitor
b.inlatura executarea ped coplementare a interzicerii executarii unor drepturi
c.produce aceleasi efecte ca si prescriptia executarii pedepsei
d.niciuna

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)