ac
Păi stai Cristian, că noi vorbeam de grile, nu ziceam că e bine să inveţi doar din cod:P
Cu toate că, la ce ,,minuni,, de cărţi au apărut pe noile coduri, nici asta nu e o idee total greşită:))
Eu zic că toate sunt pe cod, 100 din 100...părerea mea
rasp corect a
ART. 1380
Cauze de exonerare
În cazurile prevăzute la art. 1.375(cauzata de animale), 1.376, 1.378 şi 1.379 nu există obligaţie de reparare a prejudiciului, atunci când acesta este cauzat exclusiv de fapta victimei înseşi ori a unui terţ sau este urmarea unui caz de forţă majoră.
pt a fi angajata raspunderea pt ruina edificiului este necesar si suficient ca victima prejudiciului sa dovedeasca
a.existenta prejudiului si raportul de cauzalitate dintre prejudiciu si ruina edificiului
b.exist prej,rap de cauz dintre prej si ruina edificiului ,culpa proprietarului,faptul ca ruina edif a fost cauzata de lipsa de intretinere a acestuia ori de un viciu de constructie
c.exist prej,rap de cauzalitate dintre prejudiciu si ruina edif ,faptul ca ruina edif a fost cauzata de lipsa de intretinere a acestuia ori de un viciu de constructie
d.niciuna
Nono-sa nu crezi ca am ceva cu Danilet,orice carte de grile e buna .....chiar si o grila eronata ....ca te pune sa cauti.....:) numai ca de la CSM nu stiu cat e de actual,membrii CSM nu mai profeseaza,profesor nu e......de asta sunt reticent.....
Examen barou
silvianna
Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)