avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
tedddybear a scris:

c

rasp corect c
raspundere obiectiva pe ideea de garantie
imbogatirea fara justa cauza este justificata atunci cand rezulta

a.din executarea unei obligatii nevalabile
b.din neexercitarea de catre cel pagubit a unui drept contrar celui imbogatit
c.dintr-un act indeplinit de cel pagubit in interesul sau personal si exclusiv ,pe riscul sau
d.niciuna
cristian i a scris:

c.dintr-un act indeplinit de cel pagubit in interesul sau personal si exclusiv ,pe riscul sau
d.niciuna

Sa inteleg ca imbogatirea fara justa cauza este justificata, atunci cand nu mai este o imbogatire fara justa cauza ?
c
Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2014
adi_09, utilizator
Pactele comisorii le avem...bravo Nono te-ai actualizat ;)

De cumpara cineva cartea lui D sa-mi zica si mie...ca eu il vad mai mult mascarici decat penalist...poate ma face sa-mi schimb parerea...desi nu cred sa ma insel atat de tare :P

zic si eu bc
Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2014
mirei2012, utilizator
cristian i a scris:

d.niciuna

bc..imbog fara justa cauza justificata?:stunned:
Cristian apreciez parerea ta...tocmai de aceea am intrebat, ca si eu sunt reticent

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)