Nu stiu daca sunt :offtopic:sau nu...vreau doar sa punctez ceva, referitor la grile...dupa cateva esecuri (pe care mi le asum, pt.ca numai eu sunt de vina pentru ele, comoditatea, indolenta, superficialitatea de care am dat dovada) mi-am schimbat radical metoda si modul de lucru.De invatat. Si ,,facutul,, a mii de grile din 'jdemii de carti , genul de grile pe care nu le voi intalni la concurs, nu e printre targetul meu acum. Absolut deloc. Poate par excentrica, poate par naiva...dar codurile stiute imi dau o siguranta si o incredere pe care nu am avut-o niciodata. Si cat apuc din ce carti sunt, sa citesc....Cam asa ma voi prezenta in august.Si va fi o batalie pe care ori o castig acum, odata pt.totdeauna, ori ma declar invinsa definitiv.
Spuneam candva ca voi cumpara cartea de grile pe procedura civila...m-am razgandit.Nu o voi lua.Si voi merge doar cu ce stiu pe coduri...daca pierd...asta e.Mi-am asumat riscul....
@Cristian, apreciez -fara a fi participant, nu din nestiinta, din motivele expuse mai sus- efortul tau de a scrie, posta grile. Si sunt convinsa ca celor mai multi le sunt folositoare.
Eu am ales sa invat anul asta altfel...
Ref.la decizia ICCJ...citesc in fiecare dimineata, la birou, ce mai e nou printre...si daca mai gasesc ceva care sa fie in spiritul acestui topic...postez. Ma bucur ca am postat, atunci.
Noapte buna tuturor.
sunt terti in materie de simulatie
a.numai succesorii cu titlu particular ai partilor
b.succesorii cu titlu particular ai partilor si creditorii lor chirografari
c.succesorii universali si cu titlu universal ,numai dc partile si-au propus sa fraudeze interesele acestora prin simulatie
d.niciuna
Mirei-GR
tot in Birsan si Statescu ma uit si eu :)
Ice H-pai aia nu vor sa divorteze ei sunt responsabili cu ,,distratul poporului,,dupa zicala ,,paine si circ,,....paine mai putina ca e criza....si ne ingrasam:D