avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
....trebuie sa asteptam pan' se scoala Cristian:D sa ne dea raspunsul...
cristian i a scris:

cererea de interventie principala

a.se face printr-o simpla petitie
b.se face in forma ceruta pt cererea reconventionala
c.are cuprinsul stabilit expres de lege
d.are cuprinsul cererii de chemare in judecata

pai restul duc la impartialitate,te gandesti ca dc e ruda cu una din parti vorbeste cu jud sa dea o sol favorabila,practic asta cu antepron nu ii e aplicabil dar celelalte motive sunt ok si la el...(nu m-am exprimat eu bine cu pliatul pe activitatile lui,ei isi desfasoara activit pe langa jud ....si de aici e usor sa apara impartialitatea jud ca urmare a interventiei grefierului)

daca suntem pe text... eu zic D
d si eu

In cazul grefierului nu se aplica art 41 alin 1...incompatibișlitatea acestuia este subscrisa
”in mod corespunzator”
Ultima modificare: Duminică, 1 Iunie 2014
mirei2012, utilizator
cristian i a scris:

cererea de interventie principala

a.se face printr-o simpla petitie
b.se face in forma ceruta pt cererea reconventionala
c.are cuprinsul stabilit expres de lege
d.are cuprinsul cererii de chemare in judecata

pai restul duc la impartialitate,te gandesti ca dc e ruda cu una din parti vorbeste cu jud sa dea o sol favorabila,practic asta cu antepron nu ii e aplicabil dar celelalte motive sunt ok si la el...(nu m-am exprimat eu bine cu pliatul pe activitatile lui,ei isi desfasoara activit pe langa jud ....si de aici e usor sa apara impartialitatea jud ca urmare a interventiei grefierului)

b,c,d
salut!:coffee:
sa va zic mai intai ce-am facut la grila asta........
e gr 51 din G.Raducan
varianta d era cu ,,niciuna,,si-am inlocuit-o cu ,,cererea de chemare in judecata,,

varianta indicata era b

banuiesc ca era b pe motiv de interpretare....si cererea reconv are cuprinsul cererii de chem in jud
totusi nu stiu de ce nu e luat si c:-/

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)