avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
rasp corect bc

Mirei eu la Boroi chiar n-am gasit sa zica la exceptii(pag 237 din curs drept procesual civil,cel antic din 2011) ca lipsa calit de rep e de pr sau de fond,o pomeneste pe la clasific dupa efecte,ca incepe dilatoriu si sfarseste peremptoriu.....dar e altceva.
-am cautat pe net si am gasit diferite materiale oricum discutia ramane deschisa.........(senzatia mea a fost ca Boroi evita sa o analizeze....din perspectiva ex de procedura/fond :()
tu unde ai gasit ca zice ca e de procedura?
Codul comentat pag 240....eu chiar nu vad cum ar putea fi de fond....de fond sunt exceptia lipsei calitatii procesuale, lipsei de interes prescriptia prematuritatea puterea lucrului judecat
mirei2012 a scris:

Codul comentat pag 240....eu chiar nu vad cum ar putea fi de fond....de fond sunt exceptia lipsei calitatii procesuale, lipsei de interes prescriptia prematuritatea puterea lucrului judecat

pai vazusem si eu .......din cauza asta am si pus intrebarea.pe drept vorbind e opinia doamnei /domnisoarei Delia Narcisa Theohari.....:) ca Domnul B e pe coperta;)
nedepunerea cererii de chemare in garantie in termen de catre parat

a.atrage sanctiunea decaderii partii respective din dreptul de a-l actiona in judecata pe garant
b.atrage judecarea sa separat de cererea principala,afara de cazul in care reclamantul si paratul consimt ca aceste cereri sa se judece impreuna
c.atrage sanctiunea respingerii cererii ca fiind introdusa de o persoana fara calitate procesuala
d.niciuna
cristian i a scris:

nedepunerea cererii de chemare in garantie in termen de catre parat

a.atrage sanctiunea decaderii partii respective din dreptul de a-l actiona in judecata pe garant
b.atrage judecarea sa separat de cererea principala,afara de cazul in care reclamantul si paratul consimt ca aceste cereri sa se judece impreuna
c.atrage sanctiunea respingerii cererii ca fiind introdusa de o persoana fara calitate procesuala
d.niciuna

d

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)