avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
mirei2012 a scris:

Poa sa-l cadoriseasca cu AIDS si numai folos nu e.....adevarat ca e nepatrimonial dar nu cred ca asta a inteles legiuitorul prin folos necuvenit...poate chiar i se cuvine o partida de sex ...rad acum dar imi pare aiurea.
Problema este ca nu s-a auzit de asa ceva si e de bine... ca n-o sa ne dea si noua.
TT zice ca notiunea de foloase include orice avantaj de natura patrimoniala.

TT zice patrimonial, MU zice ca poate fi nepatrimonial. :))) Eu ii dau dreptate lui MU, dar mai stii ce minune va fi la examen? Ala primeste ceva necuvenit ca sa faca, sa nu faca etc un act ce intra in indatoririle sale/act contrar.

Fiecare ofera ce poate. :rofl: Plus ca legiuitorul nu distinge...nu spune expres sa fie un folos patrimonial, ci doar bani sau alte foloase.
Ultima modificare: Marți, 3 Iunie 2014
Ice Hellene, utilizator
A incetat din viata Ion Deleanu. Imi pare rau ca pana acum nu l am citit. Se pare ca este considerat printre ilustrii juristi ai Romaniei.
cauza justificativa

a.pt a fi retinuta trebuie indeplinite atat conditiile elementului obiectiv al cauzei cat si cele ale elementului subiectiv
b.inlatura caracterul antijuridic
c.inlatura vinovatia

grilele sunt proprii....dar bazate pe cursurile lui MU
(cand pe subiectele de admitere nu va mai scrie in josul paginii M Udroiu atunci voi schimba sursa....)
D-zeu sa-l odihneasca in pace pe domul profesor!:(
Ultima modificare: Marți, 3 Iunie 2014
cristian i, utilizator
D-zeu sa-l ierte! :( O mare pierdere, sunt tot mai putini profesori de asemenea nivel...
cristian i a scris:

cauza justificativa

a.pt a fi retinuta trebuie indeplinite atat conditiile elementului obiectiv al cauzei cat si cele ale elementului subiectiv
b.inlatura caracterul antijuridic
c.inlatura vinovatia

grilele sunt proprii....dar bazate pe cursurile lui MU
(cand pe subiectele de admitere nu va mai scrie in josul paginii M Udroiu atunci voi schimba sursa....)

a,b

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)