O intrebare interesanta adresata de un coleg si sincer am ramas in dubii ca nu am stiut ce sa-i raspund. :))
Contestatia formulata impotriva incheierii judecatorului prin care dispune inlocuirea controlului judiciar cu masura arestului preventiv este suspensiva de executare, prin interpretrea per a contrario a disp. art. 206 alin. 4 CPP ?
Deci fata de inculpat era luata masura controlului judiciar si ulterior acesta mai savarsise o infractiune, iar in baza disp. 215 alin 7 CPP s-a inclocuit cu masura arestului preventiv.
S-a facut contestatie impotriva incheierii de inlocuire a masurii preventive si se pune intrebarea daca acea contestatie e suspensiva de executare ?
Asa cred si eu. Pt toate fazele, contestatia nu suspenda executarea cand se refera la luarea/mentinerea/incetarea de drept a mas prev. Si, per a contrario, nu se aplica inlocuirii.
Examen barou
silvianna
Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)