avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
cristian i a scris:

dc la o mostenire legala sunt chemati parintii defunctului ,un frate bun si un frate consangean

a.1/4 din mostenire revine parintilor
b.fiecare dintre frati va lua 1/4 din mostenire
c.fratele bun va lua 1/3 din mostenire
d.niciuna

Mie nu-mi iese niciun raspuns...colaterali si ascendenti privilegiati...impart egal...apoi jumatatea fratilor se imparte in 2 si se imparte pe linii materna paterna

cotele ar fi Fb=3/8 Fc=1/8 parintii 1/4 fiecare...fac bine sau le ametesc?

Ultima modificare: Joi, 12 Iunie 2014
mirei2012, utilizator
mirei2012 a scris:

Ai dreptate in ce spui dar nu raspunzi la intrebarea mea....pana cand...pana la clasare?
Ca de o face din proprie initiativa si spune ....v-am pacalit il iarta..
Lasa Nono e mai mult imaginara problema

Sunteti cam apatici in seara asta....ori obositi

O gluma nimic?...prea seriosi :P

,...... înainte de reţinerea, arestarea sau de punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva celui faţă de care s-a făcut denunţul sau plângerea ori s-au produs probele........

Nono-sa zicem ca reglementa cum zici tu adica dadea cauza de nepedepsire si acolo unde nu era indicata pers dar se indica traseul de urmat placat cu minciuni......
-se deschidea,,cutia Pandorei,,...o gramada de denuntatori ,dupa intelegeri frauduloase cu infractorii,veneau si spuneau am mintit eliberati omul ,eu v-am condus la el,prin datele mele false ati ajuns acolo...scapa infractorul iar denuntatorul care initial nu mintise acum minte ca a luat banuti si beneficiaza si de cauza de nepedepsire(si culmea nu prima data a mintit ci a doua oara,cand incerca sa scoata infractorul)...eu zic ca era riscant si statul nu se risca....;)
cristian i a scris:

dc la o mostenire legala sunt chemati parintii defunctului ,un frate bun si un frate consangean

d.niciuna

d
aşa mi-a dat şi mie mirei
Cristian e posibil să ai dreptate..dar eu tot nu concep...trb să verific prin cărţi poate mă lămuresc. Noapte bună!
Ultima modificare: Joi, 12 Iunie 2014
Nofacenoname0, utilizator
Cristian da-ne raspunsul ca plec la nani
Nofacenoname0 a scris:

cristian i a scris:

d.niciuna

d
aşa mi-a dat şi mie mirei

rasp corect b
pag 136 GR/grila 30

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)