avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
cristian i a scris:

actiunea civila exercitata in fata instantei penale

a.spre deosebire de cea exercitatat in fata instantei civile,are caracter oficial
b.dobandeste de la actiunea penala ,pe langa care se exercita ,trasaturile acesteia
c.obliga instanta pen sa se pronunte asupra ei cu privire la desfiintarea totala ori partiala a unui inscris si restabilirea situatiei anterioare savarsirii infractiunii

mersi Mirei.....:)
noi oricum discutam doar pe ce a scris Nono....

c
Pentru a) b) principiul oficialitatii prezinta limitari....si AC este facultativa
Vedem raspunsul ca sigur e o bomba :P

In legatura cu necompetenta teritoriala a fost acu 2 ani o grila la INM si raspunsul era pana la citirea actului de sesizare. Grila este a lui GR ?

mirei2012 a scris:

cristian i a scris:

a.spre deosebire de cea exercitatat in fata instantei civile,are caracter oficial
b.dobandeste de la actiunea penala ,pe langa care se exercita ,trasaturile acesteia
c.obliga instanta pen sa se pronunte asupra ei cu privire la desfiintarea totala ori partiala a unui inscris si restabilirea situatiei anterioare savarsirii infractiunii

c
Pentru a) b) principiul oficialitatii prezinta limitari....si AC este facultativa

In legatura cu necompetenta teritoriala a fost acu 2 ani o grila la INM si raspunsul era pana la citirea actului de sesizare. Grila este a lui GR ?

Corect, asa stiam si eu, PANA la citirea actului de sesizare... De ce nu era bun raspunsul b?!
nu stiu daca obliga, dar as zice c.
Am vazut aiurea, scuze.
Ultima modificare: Vineri, 20 Iunie 2014
ContSters170292, utilizator
mirei2012 a scris:

cristian i a scris:

c

da ,GR editia a 5-a

uita ce era acum 2 ani ,alte coduri ,alta mancare de peste,cunosti......
termenul cu invoc except de necomp terit e ala mentionat in art postat nu ara leg cu actul de sesizare....

ai rasp corect c

eu stiam ca inst se pronunta din oficiu pe desfiintare inscris/restab sit anterioara,chiar dc nu avem constituire de parte civ
dc nu avem constituire de parte civ ce act civila avem?,ca nu avem.....:-/

c.obliga instanta pen sa se pronunte asupra ei......../care ei?????ca instanta se pron din oficiu pe ce scrie la ,,c,, fara act civila........
Formulare deficitara, ca si in alte dati.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)