avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Multumesc
Sunt praf...am uitat ca toti uitatii...asa ca ma duc sa buchisesc proc pen ca desi am trecut odata prin ea...parca citesc araba :((
Ice Hellene a scris:

mirei2012 a scris:

Ce inseamna prorogare voluntara?

Cand partile aleg instanta. Art 126.

As vrea eu Cristian...sa fiu mare si tare :tooth:
De unde sunt grilele?

G Raducan editia 4
o am si pe a 5-a dar nu le-am terminat nici pe-astea.....
nu sunt ok?
nu au dificultate super dar ating probleme importante....
nici intreb de INM nu par foarte dificile doar ca e greu sa acoperi toata materia.....
eu zic ca sunt bune la fixat materie.......:)
in fond cei care intra au meritul ca acopera toata materia la un nivel bun spre f bun ,nu ca au rezolvat exhaustiv controversele dreptului....
Ultima modificare: Duminică, 22 Iunie 2014
cristian i, utilizator
Eu penal special...congoleza... :tooth:

Sunt ok, eram curioasa pt ca eu am Voineag,dar nu m-am apucat inca de ea...

Ma retrag...sa aveti spor! :hugall:
Ultima modificare: Duminică, 22 Iunie 2014
Ice Hellene, utilizator
Prorogarea convenţională sau voluntară este stabilită în temeiul convenţiei părţilor. Prorogarea convenţională sau voluntară se produce în acele situaţii în care părţile îşi manifestă, expres sau tacit, voinţa de a alege o altă instanţă decât cea prevăzută de lege pentru soluţionarea litigiului. Altfel spus, prorogarea convenţională sau voluntară este acea prelungire a competenţei unei instanţe intervenită în temeiul unei înţelegeri a părţilor, atunci când legea procesuală le îngăduie acestora să deroge de la regulile de competenţă.
Multumesc freeelis...s-a elucidat enigma ;)

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)