avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Nofacenoname0 a scris:

Pare abuz de încredere...

Dom procuror, astea-s exemple din practica dvs. bănuiesc:rofl:
Văd că sunteţi în formă azi, mai bine mă duc la învăţat că pe forum mă distrez maxim şi nu mai am chef de citit:rofl:

Abuzul e pentru bunuri nu pentru bani...treci la invatat ca esti praf (glumesc...si eu ma distrez maxim si am citit doar 5 pagini din 15 :((..stii ca te indragesc si esti foarte bun) :rofl:
Nofacenoname0 a scris:

Pare abuz de încredere...

Dom procuror, astea-s exemple din practica dvs. bănuiesc:rofl:
Văd că sunteţi în formă azi, mai bine mă duc la învăţat că pe forum mă distrez maxim şi nu mai am chef de citit:rofl:

nu e abuz ca n-au raport juridic/titlu.....
nu sunt din practica mea.....doar mai trag si eu cu urechea.......:))
cainii au auzul fin....cam cum au pisicutele mirosul.....
asa e cum zice Mirei, la bani nu avem abuz....
Ultima modificare: Marți, 24 Iunie 2014
cristian i, utilizator
Dom procuror...cine te-a facut procuror? :rofl:
La nedenuntare nu avem actiune...se intemeiaza pe obligatia de denuntare...pe care n-am indeplinit-o...nu exista alta modalitate decat omisiunea...lasa goangele lui MU ca te costa 1 punct :magic:
bine Mirei....mersi....ma retrag un pic....:)
Nono si cu tine,puteti sa-mi retrageti titlul.....culmea e ca nu mai stiu care a fost primul.....parca tu....;)
-Nimic nu e ceea ce pare;)
-Aşa e, la bani nu poate fi abuz de încredere că ,,banii e bun consumptibil,,
-Dar cică atunci când deţinătorul nu a avut voie să dispună de bun devine neconsumptibil şi poate intra la abuz.
-în exemplele lui Cristian l-a trimis pe ală să schimbe meleonul şi să-l aducă înapoi, nu i-a dat cu împrumut...deci nu daţi cu :tomato:

Am folosit şi eu liniuţe ca ştiţi voi cine...de la el citire;)

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)