Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
La suspendarea sub supraveghere mai avem termenul acela de incercare cum era inainte, fiind Uroiu nu zice nimic, decat despre termenul de supraveghere?
Daca avem o pedeapsa de 2 ani si termen de supravegher de 3 ani, cum se va executa 5 ani, sau 3 ani ?
adi_09 a scris:
La suspendarea sub supraveghere mai avem termenul acela de incercare cum era inainte, fiind Uroiu nu zice nimic, decat despre termenul de supraveghere?
Daca avem o pedeapsa de 2 ani si termen de supravegher de 3 ani, cum se va executa 5 ani, sau 3 ani ?
Adi eu am inteles ca nu mai are termen de supraveghere...se considera executata pedeapsa la implinirea celor 3 ani.,..cu masurile obligatiile impuse....in schimb nu mai este reabilitat de drept
Stipulatia pentru altul ...este sau nu exceptie reala de la relativitate?
mirei2012 a scris:
adi_09 a scris:
Adi eu am inteles ca nu mai are termen de supraveghere...se considera executata pedeapsa la implinirea celor 3 ani.,..cu masurile obligatiile impuse....in schimb nu mai este reabilitat de drept
cred ca nu are relevanta pedepsa luata. Indiferent ca i s-a dat 1 an sau 3 ani, instanta poate dispune ca termen de supravehgere 4 ani, atunci el 4 ani treubie sa respecte masurile alea prev de lege plus obligatiile, eu asa am inteles