avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
rasp barem bc

ART. 128
Efectele cauzelor de atenuare şi agravare
În cazul infracţiunilor săvârşite în timpul minorităţii, cauzele de atenuare şi agravare sunt avute în vedere la alegerea măsurii educative şi produc efecte între limitele prevăzute de lege pentru fiecare măsură educativă.
cristian i a scris:

rasp barem bc

ART. 128
Efectele cauzelor de atenuare şi agravare
În cazul infracţiunilor săvârşite în timpul minorităţii, cauzele de atenuare şi agravare sunt avute în vedere la alegerea măsurii educative şi produc efecte între limitele prevăzute de lege pentru fiecare măsură educativă.

Mersi frumos. Initial am vrut sa iau si b-ul, insa am renuntat ca fraierul...

npc:)
si eu busesc multe......
grilele astea arata ca punctul de plecare e codul......completat cu doctrina....
dc citim numai doctrina,fara sa stim bine codurile pe grile simple de cod avem surprize.....:(
de multe ori prin doctrina se intoarce o fraza de nu mai stii care a fost textul initial de cod.....si se ajunge la lucruri de-a dreptul aberante......
Ultima modificare: Luni, 7 Iulie 2014
cristian i, utilizator
Sa fie o schema a autorilot sa ne poarte prin elucubratii si grilele sa fie de fapt bazate pe coduri? Prea simplu.
in cazul savarsirii a 2 infractiuni,una comisa in timpul minoritatii ,iar cealalta dupa majoratul infractorului

a.pt fapta savarsita in timpul minoritatii se va lua o masura educativa ,iar pt infractiune savarsita dupa majorat se va stabili o pedeapsa dupa care ,dc masura educativa este neprivativa de libertate ,se executa numai pedeapsa
b.persoana nu va fi trasa la raspundere pt fapta savarsita in timpul minoritatii
c.daca mas educativa este privativa de lib,iar pedeapsa este amenda ,va executa ped amenzii la care se adauga mas educativa

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)