Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
mirei2012 a scris:
Nono in legatura cu in dubio pro reo nu cred ca Danilet are dreptate ...citeste speta ICCJ de la pg 350 din manualul de penal special MU
Nah..speţa aia nu ne dă dreptate...repet Danilet zice că dacă ai probe care se contrazic nu înseamnă că ai dubiu ci trebuie eliminate anumite probe ca să rămână celelalte care nu se contrazic...şi atunci ai scăpat de dubiu.
Nofacenoname0 a scris:
mirei2012 a scris:
Nono in legatura cu in dubio pro reo nu cred ca Danilet are dreptate ...citeste speta ICCJ de la pg 350 din manualul de penal special MU
Nah..speţa aia nu ne dă dreptate...repet Danilet zice că dacă ai probe care se contrazic nu înseamnă că ai dubiu ci trebuie eliminate anumite probe ca să rămână celelalte care nu se contrazic...şi atunci ai scăpat de dubiu.
Da da si elimin toti martorii pentru ca nu stiu care sunt mincinosi...sau imi ramane 1 la 1 si ii examinez si pe astia ... il elimin deasemenea ...si nu mai am probe deloc :tooth:
Speta ICCJ vorbeste de dubiul in urma deliberarii...are dubiu pentru ca nu este sigur daca infractiunea a fost sau nu...adica din probe nu-i rezulta convingerea...eu zic ca e acelasi lucru