Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Aha, am inteles.. eu ma luam dupa regula generala.. inca nu m-am prins cum sa rezolv unele grile #-o
a, b la grila cu minorul
dc pedeapsa inchisorii aplicate de instanta este de 8 ani ,condamnatul poate fi reabilitat ,la cerere,de instanta ,dupa implinirea termenului de
a.4 ani ,la care se adauga jumatate din durata pedepsei pronuntate
b.8 ani
c.5 ani
pianoblack a scris:
Aha, am inteles.. eu ma luam dupa regula generala.. inca nu m-am prins cum sa rezolv unele grile #-o
a, b la grila cu minorul
rasp barem ab
in cazul in care pe durata internarii minorul a dovedit interes constant pt insusirea cunostintelor scolare si profesionale si a facut progrese evidente in vederea reintegrarii sociale ,dupa executarea a cel putin jumatate din durata internarii ,instanta poate dispune
a.inlocuirea internarii intr-un centru educativ cu masura neprivativa de libertate a asistarii zilnice ,pe o perioada egala cu durata internarii neexecutate,dar nu mai mult de 6 luni dc pers internata nu este majora
b.liberarea din centrul educativ ,dc persoana internata este majora
c.liberarea din centrul educativ a pers internate ,cand aceasta devine majora si punerea sa sub supravegherea serviciului de probatiune