avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
a,c

Multumesc, Cristian.. Asa e, nu prea sunt de calitate cartile scoase pana acum de MU pe NCP si NCPP.
adi_09 a scris:

cristian i a scris:

masura de siguranta a interzicerii ocuparii unei functii sau a exercitarii unei profesii

a.poate fi dispusa cand faptuitorul a savarsit fapta datorita unor cauze care il fac inapt pt ocuparea unei anumite functii
b.poate fi revocata din oficiu dupa trecerea unui termen de cel putin 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii prin care a fost dispusa
c.poate fi revocata la cerere,dupa trecerea unui termen de cel putin 1 an ,dc se constata ca temeiurile care au impus luarea ei au incetat

a,c

rasp barem ac

ART. 111
Interzicerea ocupării unei funcţii sau a exercitării unei profesii
(1) Când făptuitorul a săvârşit fapta datorită
- incapacităţii,
-nepregătirii
- sau altor cauze care îl fac inapt

pentru ocuparea unei anumite funcţii...........................

,,nu stiu daca acel ,,inapt,, e totuna cu incapacitate.Iar vb.de sinonime"
sunt diferite cauzele

mai rau e ca ,,datorita,,in contextul asta e total nepotrivit.......
dc era BAC asa dur ca astazi in vremea astora care au scris textul .....nu stiu dc mai apucau sa scrie ceva......cred ca aflau ,,de mici,, ca nu e de ei scrisul......:))
De aia referatele de la parchete arata cum arata...greu cu lb.romana.Greu.
fata de minorul cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani se poate aplica o masura educativa privativa de libertate

a.dc a mai savarsit o infractiune inainte de implinirea varstei de 14 ani
b.atunci cand ped prev de lg pt infr sav este inchisoarea de cel putin 7 ani
c.intotdeauna doar dupa aplicarea unei masuri educative neprivative de libertate
b

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)