avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
rasp barem a
Cristi Danilet zice intr-un com pe facebook ceva de genul'' eu zic sa o lasati mai moale cu scoala de la cluj'' si mai zice undeva daca nu ma insel asa intitulata scoala. pai scoala de la cluj pe penal, prin reprezentant streteanu este pana in acest moment cea mai buna scoala. nu le contest valoarea lui MU sau a altora dar fara dubiu e de luat in seama si de studiat streteanu
tedddybear a scris:

2 intrebari.

1. este posibila instigarea la pluralitate constituita?
2. se poate instigare prin omisiune?

2. ART. 47
Instigatorul
Instigator este persoana care, cu intenţie, determină o altă persoană să săvârşească o faptă prevăzută de legea penală.
eu cred ca se instiga doar prin actiune (determina)

1.da ,cred ca se poate...in masura in care nu realizeaza elementul mat si devine autor.....
avem 2 aplicatii in partea speciala367cp,409 cp

cristian i a scris:

tedddybear a scris:

2 intrebari.

1. este posibila instigarea la pluralitate constituita?
2. se poate instigare prin omisiune?

2. ART. 47
Instigatorul
Instigator este persoana care, cu intenţie, determină o altă persoană să săvârşească o faptă prevăzută de legea penală.
eu cred ca se instiga doar prin actiune (determina)

1.da ,cred ca se poate...in masura in care nu realizeaza elementul mat si devine autor.....
avem 2 aplicatii in partea speciala367cp,409 cp

streteanu zice la 2 ca nu se poate instigare in cazul acesta.
si inca o intrebare complicitatea se poate si cu praeterint si instigare nu? codul zice la aman2 intentie
adi_09 a scris:

Ice Hellene a scris:

Neata! :coffee:

Incheierea jud de camera preliminara prin care s-a dispus inceperea judecatii, daca nu s-au formulat cereri si exceptii ori nu au fost ridicate din oficiu exceptii este:

a. Definitiva
b. Cu drept de contestatie in 3 zile de la pronuntare
c. Cu drept de contestatie in 3 zile de la comunicare

a

Corect

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)