tedddybear a scris:
Cristi Danilet zice intr-un com pe facebook ceva de genul'' eu zic sa o lasati mai moale cu scoala de la cluj'' si mai zice undeva daca nu ma insel asa intitulata scoala. pai scoala de la cluj pe penal, prin reprezentant streteanu este pana in acest moment cea mai buna scoala. nu le contest valoarea lui MU sau a altora dar fara dubiu e de luat in seama si de studiat streteanu
Foarte rău dacă a zis aşa. Când va scoate Danilet sau alt autor vreo carte de drept penal în care să analizeze toate ipotezele posibile cu exemple şi explicaţii amănunţite, cum e cartea lui FS...atunci să-şi permită să comenteze.
E mai bun Mitrache care a dat copy-paste din cartea lui Bulai? Sau Udroiu care nu argumentează nimic? Să fim serioşi...vrei doctrină adevărată la penal parte generală, citeşti Streteanu.
ªi apropo de şcoala de la Cluj, până în prezent Sergiu Bogdan a scos cam cea mai bună carte de dr. penal parte specială. Eu am terminat la Cuza, dar recunosc că TT e varză pe noul cod...de ceilalţi nici nu mai zic...praf şi pulbere:tooth:
N-am niciun interes să-i ridic în slăvi pe cei de la Cluj, dar mă enervează atitudinea asta tipic românească de a arunca cu mizerie în oamenii valoroşi...vezi şi cazul ministrului de finanţe;)