avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
an_rolf a scris:

b,c ?
Ti-am zis ca nu sunt sigura pe la asteaB-)
:offtopic: e sanatoasa, cum nu, daca scoti si profit de pe urma ei, e super:D Ii aranjezi gradina lui nono pe langa leagan;)
desi editez, zic doar c.

in cazul in care instanta a dispus masura asistarii zilnice ,programul de supraveghere al minorului

a.este stabilit de serviciul de probatiune
b.poate cuprinde obligatia impusa de serviciul de probatiune de a se supune masurilor de ingrijire medicala
c.este stabilit numai de parinti si de instanta de judecata

rasp barem a

o sg editare si o loveai.....

ART. 120
Asistarea zilnică
(1) Măsura educativă a asistării zilnice constă în obligaţia minorului de a respecta un program stabilit de serviciul de probaţiune...............

da,ii sap o groapa adanca pe langa leagan sa rezolv concurenta.....o sa zic Michiduta ca scap sg in ea.....:))
eu nici nu stiam ce are in imagine...vedeam o funie si pe el agatat de ea....ziceam ca a disperat de la invatat.....speram sa nu faca prostii...dar dc zici ca e gradina m-am linistit....
Ultima modificare: Vineri, 18 Iulie 2014
cristian i, utilizator
Mai trebuie sa le citesc, e clar.:(
in cazul in care un minor ,dupa executarea unei masuri educative neprivative de libertate pt o infractiune din culpa ,comite din nou o infr din culpa pt care lg prev pedeapsa inchisorii de la 2 la 7 ani

a.este obligatorie dispunerea internarii intr-un centru educativ
b.poate fi dispusa masura consemnarii la sf de sapt
c.este obligatorie luarea masurii asistarii zilnice
varianta 1 de raspuns: b
varianta 2 de raspuns : a
Daca nu, e c.
:D
an_rolf a scris:

varianta 1 de raspuns: b
varianta 2 de raspuns : a
Daca nu, e c.
:D

in cazul in care un minor ,dupa executarea unei masuri educative neprivative de libertate pt o infractiune din culpa ,comite din nou o infr din culpa pt care lg prev pedeapsa inchisorii de la 2 la 7 ani

a.este obligatorie dispunerea internarii intr-un centru educativ
b.poate fi dispusa masura consemnarii la sf de sapt
c.este obligatorie luarea masurii asistarii zilnice

rasp barem b

114 al 2-,,se poate lua,,-pica a
dc nu e oblig mas priv de lib de la a cu atat mai mult nici c
bv,ai rasp ok pe varianta 1:))

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)