avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
rasp barem b

208(4) În tot cursul judecăţii, instanţa, din oficiu, prin încheiere, verifică periodic, dar nu mai târziu de 60 de zile, dacă subzistă temeiurile care au determinat menţinerea măsurii arestării preventive şi a măsurii arestului la domiciliu dispuse faţă de inculpat.

207(6) În tot cursul procedurii de cameră preliminară, judecătorul de cameră preliminară, din oficiu, verifică periodic, dar nu mai târziu de 30 de zile, dacă subzistă temeiurile care au determinat luarea măsurii arestării preventive şi a măsurii arestului la domiciliu.

ai fost aproape.....
pt vointa tot primesti:beer: pt elhant

nb:wave:

pt fata lui Nea Mărin :vishenka:
ca bere a baut deja........
Ultima modificare: Duminică, 20 Iulie 2014
cristian i, utilizator
cristian i a scris:

rasp barem b

208(4) În tot cursul judecăţii, instanţa, din oficiu, prin încheiere, verifică periodic, dar nu mai târziu de 60 de zile, dacă subzistă temeiurile care au determinat menţinerea măsurii arestării preventive şi a măsurii arestului la domiciliu dispuse faţă de inculpat.

207(6) În tot cursul procedurii de cameră preliminară, judecătorul de cameră preliminară, din oficiu, verifică periodic, dar nu mai târziu de 30 de zile, dacă subzistă temeiurile care au determinat luarea măsurii arestării preventive şi a măsurii arestului la domiciliu.

ai fost aproape.....
pt vointa tot primesti:beer: pt elhant

nb:wave:

pt fata lui Nea Mărin :vishenka:
ca bere a baut deja........

2 beri e mult pt.o dama decenta, le las lui elhant:D. Nb.
Flori da, primes. Bere nu. Vazui tarziu, tarziu vazui...nb
ContSters325155, utilizator
Multumim frumos pt premiile de consolare.
Insa, nu pot sa imi dau seama cum ar trebui sa retinem cu atata strictete aceste amanunte (spre exemplu, nr. zilelor, cazul de mai sus). Ma rog, poate sunt un caz singular si am doar eu problema asta...
Sunt f.multe amanunte. Cine spune ca doar dupa o citire , doua poate retine perfect..ori e" Matrix", ori e un geniu nedescoperit
Stai linistit, nu esti singurul cu probl.asta.
ContSters325155, utilizator
cristian i a scris:

Mirei-nb
sigur intrati,mai rau cu mine....fac urat la bautura,
se dezlantuie fiara....:weg:

e ultima grila pe azi......
care o rezolva primeste cadou.....

Numai sa intram ca eu imi asum riscul asta...am facut liceul sanitar...am ceva cunostinte ajutatoare :tooth:

b la grila ...instanta verifica la 60 de zile...ăăăăăăăă...s-a dat raspunsul :))

Ultima modificare: Luni, 21 Iulie 2014
mirei2012, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)