avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Ice Hellene a scris:

Cine are fisele la proc pen a lui MU, poate sa-mi spuna ce zice la proc plangerii impotriva solutiilor de clasare/renuntare referitor la actul de sesizare a instantei? E plangerea pers vatamate sau incheierea instantei? :help:

Nu inteleg ce intrebi mai Hellene...de procedura in fata jud de CP?

Eu stiu ca se poate face plangere la jud CP si in cazul in care solutia de clasare/renuntare este cuprinsa in rechizitoriu ...daca a fost respinsa plangerea persoanei interesate (poate fi si o alta persoana decat persoana vatamata) facuta la prim procuror sau acesta n-a raspuns in termen de 20 zile...este etapa separata de procedura camerei preliminare...
Helene, incheierea jud de camera preliminara e actul de sesizare a instantei cand admite plangerea
Am crezut ca se intelege...scuze

Pers vatamata la care ma refer e cea care e afectata de solutia de clasare/renuntare, nu ma refeream la subiectul proc principal.

Ma refer la procedura plangerii impotriva solutiei de clasare/renuntare (neurmarire/netrimitere in jud).

Daca act pen a fost pusa in misc, inst poate dispune inceperea judecatii (art 341 al 7 lit. c). Care e actul de sesizare a inst, plangerea sau incheierea inst?

Vreau sa stiu ce zice MU. :)
Anamelia a scris:

Helene, incheierea jud de camera preliminara e actul de sesizare a instantei cand admite plangerea

Asa zice MU? Ma intereseaza ce zice el in fise...
Nu am MU, dar din cod eu inteleg ca incheierea. Gresesc?
Ultima modificare: Luni, 21 Iulie 2014
ContSters325155, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)