Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Buna. Vreau si eu un exemplu de folosire a mijl.fraudulos -concurs cu inselaciunea. Ms.:coffee:
an_rolf a scris:
Buna. Vreau si eu un exemplu de folosire a mijl.fraudulos -concurs cu inselaciunea. Ms.:coffee:
Vanzarea unui imobil pe care nu il ai in proprietate, prezentand potentialului cumparator imprejurarea mincinoasa ca detii acest drept, sustinuta si de falsificarea, prezentarea si utilizarea unui contract de v-c cumparare care atesta acest aspect.
Cristian omoara-ma bate-ma dar te rog sa te mai uiti odata la pg 141 MU unde spune ca daca se consuma infractiunea continua continuata de obicei in termenul de spraveghere si se epuizeaza la expirarea termenului se retine recidiva postcondamnatorie.
Pag urm sus este o speta a CSJ in care spune contrariul ....vad eu bine sau a reusit maximul cand pg urm si nu la sfarsitul cartii se contrazice.
Eu zic ca CSJ are dreptate pt ca nu avem o situatie de exceptie prevazuta de lege care sa stabileasca asta...dimpotriva definitiile recidivei sunt limpezi...iar lg penala e de stricta interpretare....ajung la balamul cu omuletul asta :angry: