avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
De unde ai aflat????:slap:
Ultima modificare: Marți, 29 Iulie 2014
ContSters325155, utilizator
an_rolf a scris:

[ link extern ] /
adi_09 a scris:

an_rolf a scris:

[ link extern ] /

E cazul sa mai adaug ceva?...
:giggle:
Ma iertati, dar nu pot decat sa rad...pfff......
Editez...sa fim onorati ca participam la un asemenea concurs cu un asemenea scor.;)..
E ceata sub suvitele mele blonde.....si inca mare:D...

La numarul asta, nu mai dormim deloc pana in 31....
Mirei, ce zici?
Ultima modificare: Marți, 29 Iulie 2014
ContSters325155, utilizator
adi_09 a scris:

catalin1980 a scris:

adi_09 a scris:

catalin1980 a scris:

adi_09 a scris:

Cristi, cu dezmembramintele dr de prop nu ai grile ?

Dreptul de uzufruct avand ca obiect un teren

A poate fi cedat prin act juridic inter vivos numai daca acesta se incheie in forma autentica
B poate forma obiect al unei urmariri silite imobiliare
C nu se transmite mostenitorilor uzufructuarului

a,b,c asta cred ca a mai fost acum cateva zile

Asa zic si eu. Boroi zice doar AB
Eu stiu ca se poate doar constitui drept de uzufruct mortis causa,dar nu si transmite
Oare dc o lua doar AB ?

am discutat-o ca e gresita. trebuia si c

eu zic ca nu este gresita grila, pentru ca nu se spune transmiterea mortis causa catre mostenitori, poate fi vorba de o transmitere inter vivos catre succesori.o cesiune a uzufructului ca oricare alta, numai ca este facuta catre mostenitori.
Ai dreptate Laser, noi mereu ne-am inchipuit modul in care mostenitorul poate sa beneficieze de uzufruct.
Grila o are si GR dar ia bun ca nu se transmite mostenitorilor
E foarte insidioasa grila :P

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)