avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
declaratia suspectului:

a) este indivizibila
b) nu este retractabila
c)are valoare probanta neconditionata

este divizibila
este retractabila
pr liberei aprecieri a probelor-e conditionata de coroborarea cu celelalte mijl de proba

niciun rasp corect
tedddybear a scris:

1. b, c contrazice fise. unde zice ca e retractabila
si
2. a,b contrazice 110 alin 4

cand e retractabila ?
adi_09 a scris:

tedddybear a scris:

si

cand e retractabila ?

cand te razgandesti si ai alta varianta. org judiciar o ''alege'' pe cea care este in acord si cu alte probe
tedddybear a scris:

mai asteptam. puteti sa imi dati si un temei legal. grilele sunt din MU si au doar maxim 2 variante posibile corecte

am oservat si eu chestiunea asta(ca se contrazice la tot pasul).....
cred ca la textul din carti a fost mai atent pt ca acolo sunt rationamente si nu poti spune,,eroare de tipar,,
la grile e ,,varza ,,cartea.....sunt facute pe genunchi.....
baza e codul si ce e dezvoltat in acord cu codul.....
citeste MU cu codul deschis la institutia respectiva,ce nu are temei in cod nu iei......
tedddybear a scris:

adi_09 a scris:

tedddybear a scris:

si

cand e retractabila ?

cand te razgandesti si ai alta varianta. org judiciar o ''alege'' pe cea care este in acord si cu alte probe

Da nu cred ca aia inseamna ca e retractabila...pur si simplu dai o alta declaratie si organul juridicare apreciaza care e conforma si care e mincinoasa.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)