Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
sunt baietel....ca de asta am pus la avatar un catelus feroce...dupa ferocitate iti poti da seama ca e mascul.....:))
ordonanta procurorului de clasare e supusa verificarii de catre procurorul superior, care o confirma sau o infirma?
cristian i a scris:
sunt baietel....ca de asta am pus la avatar un catelus feroce...dupa ferocitate iti poti da seama ca e mascul.....:))
:rofl::thumbup::slap: trebuia sa ma.. "prind".
Alin 2 art 14 din legea cu pricina...respectiv 213/98 zice : "Contractul de închiriere se poate încheia, după caz, cu orice persoană fizică sau juridică, română sau străină, de către titularul dreptului de proprietate sau de administrare" ...fara a se distinge in cazul persoanei juridice daca si de drept public sau doar de drept privat.... Interpretam ca e posibil si n cazul persoanelor juridice de drept public?
Anamelia a scris:
ordonanta procurorului de clasare e supusa verificarii de catre procurorul superior, care o confirma sau o infirma?
da-336....339
asa e ......cu confirmare/infirmare la proc ierarhic sup
doar la plangerea
-partilor /sb procesuali principali
-orice alte pers ale caror interese......
nu din oficiu
pe o procedura interna obligatorie(nu te poti adresa direct jud de camera prel)